INTENSIVKURS I ENERGIMEDISIN

av  Jim Gilkeson, energimedisiner og kraniosakralterapeut

Intensivkurset i energimedisin gir mulighet til å løfte din  personlige prosess og/eller din terapeutiske praksis til et nytt nivå, enten du arbeider med andre eller fokuserer på din egen personlige vekst. Disse fem dagene er en indre oppdagelsesreise. Samtidig gir intensivkurset praktisk og teoretisk innsikt i tre essensielle temaområder innen energimedisin:

·         Kropp-sinn-ånd-landskapet -- Meditasjonsøvelsene er grunnpillaren i Jims praksis som energimedisiner, en praksis som er videreutviklet fra Bob Moores arbeid. I Jims arbeid som lærer og forfatter, er ideen om den "indre pilgrim" forankret i en dyp kontakt med aktiv-energi posisjoner i kroppen og ved å åpne for aktivt nærvær i vårt hellige indre landskap.

·         Terapeutisk berøring, nærvær og helbredelse er det andre temaområdet i intensivkurset. Enten du jobber aktivt som terapeut eller fokuserer på egenutvikling, vil enkle øvelser innen berøring hjelpe deg med å forankre energetiske endringer i kroppen og sinnet. Kurset vil gi rom for partnerarbeid i tillegg til et personlig indre arbeid.

·         Motstand, forløsning og fornyelse er det tredje temaområdet i kurset. Vi vil fokusere på å verdsette den rollen motstand spiller og lære milde forløsningsteknikker; essensielle verktøy for terapeuter og andre som arbeider med berøring og indre helbredelse.

 

Om Jim

Jim Gilkeson er bosatt i California  og har gjennom sin 25 års undervisnings- og terapeutpraksis  utviklet energimedisinske teknikker som han videreformidler i en lun, personlig og humoristisk undervisningsstil. Med en forkjærlighet for erfaringsbasert læring er kursene hans praktiske og direkte. Han inspirerer deltagerne til å videreutvikle deres egne unike kvaliteter. Jim arbeider ofte spontant med å romme det deltagerne bringer til kurset, men vil også lede gjennom og levendegjøre grunnprinsippene beskrevet i en av hans bøker A Pilgrim in Your Body: Energy Healing and Spiritual Process (2009).

 

 

Praktisk informasjon:


Kursets varighet:

12.04 - 16.04 2014 kl 09.30-16.30


Overnatting:

På forespørsel


Pris:

kr 4000 (tidlig påmelding) eller kr 4600:

kr 4000,- ved delbetaling av kr 1500 før den  01.03.2014.

4600 ved betaling etter den  01.03.2014.

Kr 2500/ kr 3100 betales ved oppmøte. Kontonr 6360 10 07 144


Sted:

Senter for massasje og enhetsterapi, Skeisvollsvegen 1, Haugesund


Kontakt:

Tlf (+47) 95 21 84 94,  enhetsterapi.haugesund@gmail.com


Mer info:

Les mer om Jim og kurs her: www.jimgilkeson.com